SHENZHEN ANWELL INDUSTRY CO.,LIMITED

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China SHENZHEN ANWELL INDUSTRY CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN ANWELL INDUSTRY CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN ANWELL INDUSTRY CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN ANWELL INDUSTRY CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: ANWELL
Aantal werknemers: 40~110
Jaarlijkse omzet: 1,100,000-2,000,000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Bedrijfprofiel

 

Stevig opgezet begin 2011, specialiseert BEPERKT de INDUSTRIEco. zich van SHENZHEN ANWELL, in LEIDENE vertoningsproductie, de videomuur van 4K LCD en creatieve visuele oplossingen. ANWELL is geëngageerd aan het voorzien van cliënten van de deskundige technische dienst en hulp in real time naast producten die worden ontwikkeld en voor professionele toepassing getest. Wijd gebruikt in binnenpresentatie, integreerde het videoconfererensysteem AV systeem, kabeltelevisie-toezichtsysteem, Markt & tentoonstelling, uitzending en ect.
De betere dienst is onze opdracht, doe altijd onze elke inspanning om onze klant met hart te dienen. U kon op ons voor kwaliteitsproduct tellen en de betrouwbare diensten.
Wij geven het, en u verdient het.

 

 

De dienstbevoegdheid

 

1, hoofdzakelijk wegens ons het harde werken en hoogst professioneel R&D-team, konden wij hoogste kwaliteitsproducten met de recentste technologie aanbieden.

2, de Workshop over 14,000SQM, de uitstekende productiecapaciteit, de snelle levering en de betrouwbare hulp zullen worden gewaarborgd.

3, de productiecapaciteit van 1400+SQM voor het LEIDENE scherm, het schermproductie van 1100+nos LCD per maand. De aangepaste orde zal keurig en volkomen gebeëindigd worden.

4, Snelle reactie op het verzoek van elke klant, konden wij de volledige dienst van projectoplossingen, met inbegrip van projectontwerp, verrichting en toekomstig onderhoud verlenen.

 

 

Producten

 

ANWELL concentreerde zich op UHD-het LEIDENE het scherm, binnen & openlucht LEIDENE scherm, het video de muurscherm van 4K LCD en het transparante LEIDENE scherm. Alle producten heeft twee jaar de vrije van de vervangingsgarantie periode en levensteun. Hoogste kwaliteitscontrole, snelle levering en betaalbare prijzen.

 

 

Reputatie

 

ANWELL is geëngageerd aan het voorzien van klanten van concurrerend geprijste, hoogst betrouwbare, hoogste kwaliteitsmateriaal en oplossingen, samen met opmerkelijke technisch advies en steun. Het is hoogst geschikt voor professionele toepassingen.
Goedgekeurd door Ce, RoHS, CCC en FCC, wordt ANWELL gewijd aan voortdurende verbetering van onze producten en de dienstcapaciteit, voldoend het hoogste niveau van kwaliteitscontroleprocédé en verkrijgt klantentevredenheid.

 

 

Overzee Zaken

 

Begin 2012, heeft ANWELL naar meer dan 40 landen rond de wereld, met inbegrip van Noord-Amerika, West-Europa en Midden-Oosten uitgevoerd. Nu bouwen wij meer distributiekanalen wereldwijd. ANWELL zal volledig voordeel van globale bronnen nemen om overzee markten met zowel professionele als efficiënte steun plaatselijk te dienen.

 

 

Productregelenoverzicht

 

China SHENZHEN ANWELL INDUSTRY CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel 0

China SHENZHEN ANWELL INDUSTRY CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel 1

Dank voor uw tijd.